Indien och pakistan - en jämförelse

mitt so-arbete blev 28 jävla a4. tjugoåtta. för er som ville veta.

Revolutionerande

tre saker idag som verkligen inte är jag:  

  • gympan var jag faktiskt bra. jag var bragympa. jag är aldrig bra på gympa. vi spelade softball och jag gjorde en homerun. om det hade varit normala bepps hade jag hunnit springa kanske en sån där grej om jag överhuvudtaget träffade bollen. nämen icke, jag gjorde en homerun! jag är faktiskt lite stolt.
  • spanskaprovet fick jag vg! jag är aldrig bra på spanska. men provet var faktiskt jävligt lätt, och det jag inte riktigt kom ihåg kollade jag i boken vad det var.
  • matteprovet gick hur jävla dåligt som helst. jag är aldrig dålig på matte. jag skyller det på min huvudvärk som jag hade hela dagen. (helt sant, ingen undanflykt) uuusch. och jag som måste få mvg för att få det i betyg, fyfanfyfan. fyfan.

¡Odio español!

jag tänkte ta och berätta för er hur extremt jävla tråkig jag känner mig. hela mitt liv just nu består av plugg. idag var det kemiprov, (kändes bra som tur var) imorgon är det spanska och matteprov. senast på fredag ska ett skitstort so-arbete var inlämnat, (jag har inte kommit speciellt långt) och på måndag är det prov i so. så om ni inte fattat det är allt jag gör just nu sitta hemma och plugga. att jag inte lyssnat speciellt ofta på lektionerna gör att jag måste plugga som fan precis innan, vilket inte är det roligaste.
men fokus på imorgon och det där jäääävla spanskaprovet. spanska är nog det enda ämnet (om man bortser från gympa) som jag verkligen suger i. jag är seriöst helt lost. de andra proven har jag klarat genom fusk, och antagligen kommer det bli så den här gången också. tack och lov har jag iallafall hittat ett google verktyg där man kan översätta meningar från engelska till spanska som har gjort mitt plugg betydligt enklare. älska google.

rubriken betyder (för er som inte har lika stora skillz på espanol som jag): Jag hatar spanska.

in my mind.

JAG HATAR KEMI. HATAHATAHATA.


våldtagen av en italienare

sorry för extremt dålig uppdatering, men ingen läser ju ändå, så who cares egentligen? hm. kom hem för ett tag sen och åt lite nattjordgubbar. jag älskar jordgubbar, och hallon. hata blåbär.
tidigare vad jag med maddi hos anton, det var skitkul en gång, "lite ett tag kaanske". nån av antons kompisar skulle dit och då tog han skjuts med sin pappas kompisar, the juggemaffian, haha. typ seriöst. han skulle köpa cigg och dom ba: "nej! har du ingen luva? vi går in!" och skulle typ råna en mack, hahah. men maddi skulle bevisa att hon inte blev rädd så hon gick ut och skulle snacka med dom, och en av dom var typ finsk?
sorry för skitcpinlägg men jag är trött somfan. peeace out


2cool4school (eller hur man säger?)

idag är jag hemma sjuk med feber och grejs. och nu är jag så jävla kissnödig så att det inte finns. något ni säkert ville veta! puss.


bajsväder.

Humör: trött, grinig
Väder: regn, regn, regn, uschuschusch.
Klädsel: leggins, "kjol", tröja
Frisyr: utsläppt, som blev lockigt av regnet.
Har gjort: skolan, lekt med clara och gjort lite på so-arbetet.
Planer: se desperate
Vill: jävligt mycket som aldrig kommer att hända.
Borde: plugga som fan.
Yey: inget spanska prov idag.
Ney: spanska prov nästa vecka.

inte fullt så underbart kanske.

okej, idag är inte så underbart kanske. jag måste plugga, plugga och sen kanske plugga lite mera.
jag har:
- svenskatal
- spanska
- so (prov)
- so (arbete)
- kemi
- matte
- läsa en bok
- träslöjd

mysig dag, right?

underbara måndag

mormor har varit hos oss under helgen. det är inte roligt, ska jag berätta för er. inte ett dugg roligt. idag åker hon hem, thank god. dessutom är det studiedag. uunderbart.

hatar folk som vaknar tidigt.

jag har redan klätt på mig, sminkat mig, ätit en stor frukost, sett på film, städat undan, åkt hem och fikat. klockan är inte ens två. jag brukar vakna vid två. det här känns jävligt wierd.


"jag har aldrig gjort det förut, det är gay"

kvällen blev faktiskt rolig. först gifte ja mig med petter-pinne och sen hade vi skitkul åt att emelie fick blommor av anton, haha (fast det är inge roligt om man inte vet vem han är). sen åkte vi hem till maddi och var där, drinkmathafuckafuckafuckafuckafucka.
peace


eheh...

"kräftkvinnan är en underlig individ som styrs av kvinnans mysterik" och "pengar och mat kan förföra dig nästan hur långt som helst", ohnej, det passar veerkligen inte in på mig!

dagens i-landsproblem.

uschuschusch, jag hatar pms-becks (dvs jag med pms, för idioterna som inte fattade det.). jag får damputbrott och grinar som fan för det minsta lilla, for real. nyss började jag skrika på min mamma och stormade ut med ett x antal dörrar igenslängda efter mig bara för att jag inte kommer att få korvstroganoff till middag.
vissa av barnen var skitjobbiga idag btw.

everybody's playing the game.

även om det har hänt rättså mycket dom senaste dagarna känns det som om jag inte har ett skit att berätta. inte för att jag tror att mina (obefintliga) läsare bryr sig speciellt mycket, dom får väl vara happy att det faktiskt kommer ett inlägg.

imorgon kommer det att bli en rolig dag på fritids. alla barnen ska ha med sig bullar/kakor/whatever och efter att vi dukat upp det på ett bord är det bara att äta. det kommer att bli underbart.

the hills have eyes...

...är det mest brutala skräckfilm jag någonsin sett. punkt.

superman.

kom hem från praoen för ett tag sen, jag slockande i soffan direkt när jag kom hem. även om det är jätteroligt så är det väldigt jobbigt att springa omkring hela dagarna, speciellt när det är såhär varmt. nu ligger jag ute i solen med pappas laptop för att få ännu mera färg - mina ben har faktiskt blivit lite, eh, mindre vita.

praoo.

första dagen på praoen var igår, och då var det hemskt. sexåringar är helt sjukt klängiga, att ha två ungar i varje hand och en femte som hänger bak på ens tröja är inte det lättaste.
idag var det iallafall mycket bättre - dom gråter inte längre om dom inte får sitta i mitt knä. dessutom är några av ungarna så jävla underbara, mina favoriter är två av killarna. ena är bara så sjukt söt och den andra kommer med nittio procents säkerhet bli bög när han blir stor (alternativt transvestit).

fix me?

jag förstör alltid mina bloggar med äckliga första inlägg där jag presenterar mig själv, tjatar om mina andra bloggar och bara är allmänt äcklig. vilket är anledningen till att jag har haft fyra bloggar den senaste månaden där jag bara skrivit ett inlägg. usch, nu gjorde jag det nästan igen.

hej.


RSS 2.0