what have you done with my whole wide world?

tänkte bara säga att jag drar till gränna imorgon med två (kanske tre) kompisar och är där tills på fredag, och sen på lördag åker jag ut och seglar i två veckor.
ska faktiskt bli jävligt skönt att komma iväg, bara slappa i nästan tre veckor. gränna kommer säkert att bli skitkul, vi ska bo i min kompis hus, bara slappa hela dagarna och äta polkagrisar. mysigt eller vad?! dessutom verkar gränna jättemysigt, och deras hus också. jag hade tänkt mig det som en liten röd stuga som ligger ensam på ett berg, men tydligen är det inte så, heh.
seglingen blir nog också mysig, även om det brukar vara lite långtråkigt är det faktiskt skönt att bara komma bort ett tag.


darling, dont you see? I'm not satisfied until I hold you tight

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!!!
satc måste vara den bästa film som någonsin gjorts!! man skratta, grät, skratta, grät igen, och allt var bara så jävla fantastiskt! och slutet var så jävla bäst utan att bli för perfekt, och allt vara bara underbart! loooves it!


'Cause I need you more than just for tonight

idag har jag ätit:
frukost - ingenting.
lunch - två ostdippar (dom från max, ååååhh!!), en stor pommes, cola
mellanmål - skitstor kaka
middag - hamburgare, cola
efterätt - glass med chokladsås
kvällsmat (?) - chips

det här är, bokstavligen, vardagsmat för mig. att jag håller mig såhär.. inte jättefet är egentligen helt sjukt! speciellt om man kombinerar min kost med ingen träning över huvudtaget. ett tag hade jag värsta idéen att jag skulle bli nyttig vilket höll ungefär en vecka, högst. i den idéen ingick det att jag skulle börja träna vilket jag aldrig ens påbörjade (jag är officiellt den lataste personen jag någonsin träffat). jag vet inte riktigt vart jag vill komma, men nog till att jag ska vara lycklig att jag ser ut såhär, med allt jag proppar i mig borde jag egentligen vara dubbelt så stor.

The candles are lit and the clothes on the floor

idag var jag inne i stan, och jag är lite stolt över mig själv att jag inte köpte något. jag är en sån som spenderar alla mina pengar på saker jag inte behöver, och sen när jag väl hittar saker jag behöver har jag redan bränt alla pengar. ett rättså bra exempel är mina två par skor jag köpte igår, jag behöver inte skor. (men jag vill ha skor, och det är fan lika viktig.)

Father I've sinned, over and over and over and over again.

idag har jag köpt två par skor.
jag är lycklig som fan.


I've got your hair on my pillow and your smell in my sheets.

jag är så sjukt skrivsugen, och jag menar det när jag säger att jag inte har ett piss att skriva om. jag vill skriva typ en novell eller något men det är jag sjukt dålig på. eller, sjukt dålig var att överdriva, men bra blir det ju inte. usch, jag vet inte varför jag pratar om det här för även om jag skriver något är det knappast som om jag lägger upp det.


snaggat

jag tänkte att jag skulle sluta eller iallafall trappa ner på bloggandet nu när det faktiskt är sommar, inte för att jag skrev speciellt mycket innan, men ni fattar. fast det har blivit att jag har mer skrivlust, wierd.

igår var vi iallafall hos Hedlundarna (?) på middag och det var trevligt såklart. men det jag vill ta upp, båda pojkarna hade snaggat sig! vilket leder till min fråga: VARFÖR?!?!?!? det verkar vara värsta trenden, innan sommarlovet var det fyra killar i min klass som snaggade sig och fler i min skola. det är ju helt okej om man faktiskt passar i det, eller om man hade skitfult hår innan. men varför ska killar med snyggt hår som man ser inte passar i det, snagga sig? det här är hemskt!

josefin

du kommer alltid vara min lyxprostituerade, tills döden skiljer oss åt.
(okej, jag vet att det inte är kul att skämta om.)

men jag finns här, och allting kommer att gå bra.

HEJA RYSSLAND!!!!

vet ni vad jag hatar över allt annat? JÄVLA FOTBOLLS EM. det är typ det värsta som hänt sverige sen, typ, fotbolls VM? nej, men seriöst. vafan är det som är så speciellt med fotboll? ett par ointressanta, tråkiga och totalt ohändelserika jävla matcher? och alla i sverige blir ju helt tillsig. i lördags på stan såg jag massa gå omkring i sverigehattar, sverigetröjor, sverigeslipsar (!) och skrika som fan. VARFÖR?!
det enda som är värre är alla dessa jävla besserwissers. dom sitter där på sina (troligtvis) feta arslen och skryter om att dom kan göra allting bättre själv, skriker vad dom vill att alla ska göra och tror att dom är så jävla duktiga. fyfan säger jag bara. fyfan.

det känns som typ... lov. utan sommar.

det har gått en vecka på sommarlovet och jag har fortfarande ingen jävla sommarkänsla. (vilket kanske beror på att det är jättedåligt väder och att jag inte varit på stranden och badat en enda gång, men ändå) visst att jag har haft roligt, men utan sommarkänsla bara funkar det inte. bajs.

två saker jag upptäckt om min mun

jag har överbett och när jag ler brukar mina läppar försvinna (oftast överläppen).

thoughts

jag har inte riktigt fattat att det är sommarlov än, det har inte riktigt sjunkit in. jag vet faktiskt inte varför. förra året kommer jag ihåg att jag hade en sån jävla sommarkänsla, jag kände mig helt sjukt fri och livet var underbart (typ). nu känns tanken att det är sommar lov bara overklig och lite konstig.
mest tror jag nog att det är för att dom här sista veckorna gått så jävla snabbt. det känns som om det var några dagar sen jag satt på praon och var överlycklig att det bara lite över en månad kvar till sommarlovet.
jag kanske börjar växa upp lite också. för egentligen, hur jävla speciellt är sommarlovet? visst, man är ledig från skolan, men varför är det så fantastikt? visst, man kan, eh, typ festa på vardagarna, och då är ju livet underbart! (och det är inte det att det inte är skönt att inte gå i skolan, men ni get my point). nej, men seriöst, är det bara jag som är cp och tycker att sommarlovet att överskattat, eller håller någon med mig? (jag förväntar mig inget svar, ingen läser ju ändå så skitsamma).  och det är inte det att jag inte älskar att ha sommarlov, för det gör jag. det är underbart och typ ännu mer underbart. men det känns bara.. konstigt.

Det här betyder att vi är menade att vara tillsammans!



(första bilden i bloggen, HURRA FÖR MIG!)

klassens dag, övernattning i skolan

jag är nog världens sämsta bloggare någonsin. ville bara säga det.

mina minnen från igår är bara lösryckta händelser, jag vet vad jag gjorde, bara inte när eller varför eller vafan jag gjorde mellan allt. (jag var inte full) hela kvällen/natten/morgonen skiftade jag mellan att vara skitpigg och skittrött kanske sisådär jävligt många gånger.
men det var iallafall mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli. min klass är faktiskt rättså rolig, egentligen.

-

FÖR DANI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR DANI HAR TAGIT STUDENTEN; FÖR DANNI HAR TAGIT STUDEENTEEEN! FYFAN VAD HON ÄR BRAAAAAAAA!


i don't know what you do, but you do it well

det här är äkta i-landsproblem.
om en vecka är det skolavslutning, och jag har inga kläder än. okej, det var lite överdrivet, jag behöver bara ett linne. jag har en kjol som jag ska ha, vit, kort, volanger, jättesöt faktiskt. sen är det ett val mellan två skor, beroende på överdelen. så jag kan inte bestämma skorna förens jag har hittat något linne eller så till kjolen. det enkla valet är ett par gråa (ashöga) lackskor som är skitfina, och då kan jag ha i princip vilken tröja till som helst. det svåra valet, och det snyggaste, är ett par blommiga (också ashöga) pumps som går i färgerna vit, lila, blått och aprikos. (typ) problemet med det är att jag då måste ha en tröja som matchar skorna, och det är jävligt svårt att hitta kan jag säga. (färgen är inte speciellt svårt, men själva plagget måste ju vara snyggt också, och kunna användas till kjolen!) och om jag tar dom blommiga måste jag har hälinlägg eftersom dom är förstora, och det har jag inte provat om det funkar än.
som jag sa, problem.

du brukade lysa.

idag när jag gick till skolan för att göra so-provet var det många som kommenterade att jag inte såg sjuk ut. det är ju knappast som om jag går till skolan osminkad i sunkiga kläder bara för att jag är sjuk? det blir ju tvärtom, man lägger ju ner med tid när man är sjuk så att man inte ser ut som ett jävla lik.
jag vet inte vart jag vill komma med det här.

gävligt kul i gävle, hahaha

det enda roliga med att vara förkyld är att mamma köpte choklad till mig. det negativa är att jag inte känner smaken för att min näsa är helt jävla igenproppad.
dessutom är jag uppsvälld under ögonen. kul.


RSS 2.0