I've learned the hard way, they all say things you wanna hear.

Jag vet att alla mina senaste inlägg är väldigt deprimerande och jag vill bara klargöra att jag verkligen inte är så bitter som jag verkar. Det är bara det att alla dåliga tankar hamnar här så att jag slipper dom i verkligheten.

Idag är iallafall första gången på jättelänge jag bara är hemma, och det är riktigt skönt faktiskt! behövde vila ut mig iallafall en dag.
peace

Everything that I do, reminds me of you

man märker att pms-becks är tillbaka när jag bölar till en avril lavinge-musikvideo... jag skäms.

I realize you love yourself more than you could ever love me

Ni vet den där känslan av tomhet? När det känns som om man har ingenting när man egentligen har allt. Det går inte att beskriva bättre, och det är därför det här blogginlägget bara är tre meningar.

when you're too in love to let it go

idag är en sån dag då man sitter och spelar fix you om och om igen och bara dör.
det måste vara den bästa låten som någonsin gjorts.


there's enough for everyone, but I'm still waiting in line.

deprimerande dag.


klicka

Who doesn't long for someone to hold,
who knows how to love you without being told?
somebody tell me why I'm on my own,
if there's a soulmate for everyone?


I get lost in the beauty in everything I see

Jag pratar med en kille på msn som lär mig olika språk. Typ hur man säger "din mamma är en fitta" och "sug kuk" på polska och sådana viktiga grejer. Dessutom är killen jävligt ful och jag snackar mest med honom för att ingen rolig är inne.
Och vem vad det som sa att jag inte hade ett liv?! pfft.

i think that he can be, the better half of me

Idag var min systers pojkvän med hennes föräldrar här på middag, det var trevligt. Det är lite konstigt med hans låtsaspappa, eftersom ingen vet vad han jobbar med, han får inte berätta det för någon. Men det är kul att gissa, vi tror att han är lönnmördare eller så är han städare men skäms för det.
(jag har inget emot städare då)

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Jag är sjukt bloggsugen och har ingenting att skriva om. Och när jag vill skriva räcker det inte med att bara skriva vad jag har gjort eller så, jag behöver ett ämne om ni fattar? Det ger inget, förutom, typ ångest över hur mycket pengar jag spendarat.
Men jag kanske lägger ut bilder sen istället. Fotohumör är jag också på.


Urban Outfitters

kjol

Jag har köpt en ny kjol och den är underbar. Sen har jag köpt trosor och en tröja från mammaavdelnigen på topshop, hehe.

Wrong way on a one way track

jag hittade ett utkast jag skrev för två dagar sen: "jag hatar svergies väder, så jävla dåligt! vad hände med den varmaste sommaren någonsin eller vadfan alla sa?"
japp. hello 41 grader!


don't you want to feel my skin on your skin? it's only natural.

om pappa och glenn hade varit gay skulle dom varit gifta för länge sen. så att alla vet.


Touch me til' I fall, oh, in love

The Killers är mina gudar.
deras texter, musiken, hans röst. åh fyfan hans röst, den är så jävla vacker.
jag tror inte att det går att beskriva min kärlek till dom i ord, så jag ska inte försöka för mycket heller. men något av det bästa som finns, det är att bara drunka i deras låtar. musikorgasm på högsta nivå.


The world isn't half as bad as they paint it to be

nu är jag inte hemma, men jag har fått låna Glenns trådlösa så becks är glaad! det har faktiskt varit jobbigt att vara utan internet, lite pga av att jag saknat bloggen. jag vet att jag inte direkt överanvänt den tidigare, och det kommer jag inte börja göra heller, men det är något av en trygghet att veta att den finns om jag behöver skriva.

hm, ja vad ska jag säga om seglingen. min familj seglar ju med hedlundarna så det är kul sällskap men det blir ju så jävla långtråkigt ändå lixom. vi (och då pratar jag om ungdommarna, fast minus lillasyster) sitter nästan alltid nere i någon av båtarna, och föräldrarna tjatar alltid att vi ska komma upp och kolla på solnedgången. och visst att den är fin, men herregud det är ju samma jävla solnedgång varje dag!
men jag gillar hur okomplicerat allt är här. vårt värsta problem var när johan kom och vi var tvungna att ändra hur vi satt när vi kollade på film, hehe. om man ens kan kalla det problem lixom.

update

kom hem från gränna i fredags och sen igår åkte jag ut med båten. även om jag haft trådlöst nu i en dag har jag inte skrivit något, jag har försökt flera gånger men det har inte blivit något. så jag tänkte mest ge en update, gränna var mysigt som fan och nu är jag alltså ute och seglar. kommer inte ha internet alls mycket, har haft det nu eftersom vi ligger på lökön (? typ) jättenära sandhamn ligger det iallafall så jag har kunnat surfa på ksss nätverk, hehe. (busigt rebecka)
skriver mer när jag kommer hem eller har internet igen, peace out allihopa!

gränna here I come!

iiih, nu ska jag till gränna! jag är jättespänd, blir nog skitkul! idag ska jag och två kompisar dit, och sen kommer en till imorgon. lite synd, eftersom jag ville träffa hon som kommer imorgon idag, har saknat henne! jag har egentligen inte så mycket att säga, jag blir upphämtat om en halvtimme och sen åker vi! jippiiii!

RSS 2.0